Kamuoyu ve BBP Genel  Merkezi Dikkatine..!

Büyük Birlik partisi Büyükçekmece ilçe başkanı ve yönetimi istifa etti...

Kamuoyu ve BBP Genel  Merkezi Dikkatine..!

Kamuoyu ve BBP Genel  Merkezi Dikkatine..!

          

  05/ 01 / 2018 tarihi itibariyle başlamış olduğum… 

BBP Büyükçekmece ilçe başkanlığı görevinden yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte 18/08/2023 tarihi  itibariyle yönetim kurulu üyelerimizle birlikte görevlerimizden ve BBP üyeliklerimizden istifa etmiş bulunmaktayız.

 

İstifa nedenimizi kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz.

16 yaşımdan beri Ülkücü hareketin içinden gelen Ülkücü dünya görüşüne sahip bir insan olarak 5yıllık görev süremiz boyunca inandığımız davada mücadele ettik ancak 19 Mart 2023 TARİHİNDE Muhsin BAŞKANI anma programında Muhsin başkanın duruşuna uygun olmayan davranışlardan dolayı ve bu devam ettiği için, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNDEN yönetimle birlikte istifa kararını almış bulunuyoruz. Bizim siyasi hayatımızda milat olmuştur. 

 

Onurumuzla görevimizi bırakmaya BBP’den de istifa etmeye karar verdik.

Bizim açımızdan BBP defteri kapanmıştır.

 

Buradan öncelikle, İlçe başkanlığım süresince benimle beraber gece gündüz, yaz, kış demeden fedakar  ve kahramanca çalışan yönetim kurulu üyelerime parti üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum.

 

İstemeden de olsa seçim atmosferlerinde kırdığım üzdüğüm ülküdaşım, ALPERENLERİM ve VATANDAŞLARIMIZ varsa Bana Haklarını helal etsinler…

Halil Eker

Saygılarımla


Anahtar Kelimeler: kamuoyu ve bbp genel  merkezi dikkatine..!
Tarih: 23.08.2023 11:46
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.